FORMARE DE EXCELENTA IN DOMENIUL URO-ONCOLOGIEI

Imbunatatirea nivelului de competente al profesionistilor din sectorul medical in domeniul prioritar de sanatate "Cancer" prin derularea programului de formare specifica in domeniul uro-oncologiei

Citeste mai mult

Lista absolventi Sesiunea 9 de formare

In urma evaluarii prezentei la cele 3 module ale Sesiunii de formare nr 9, derulate in perioada 20-22 noiembrie, 27-29 (...)

Rezultate selectie Sesiunea 9 de schimb de bune practici

Lista candidatilor admisi pentru participarea la schimbul de experienta/bune practici – S9 poate fi consultata aici. Conform procedurii (...)

Evenimente pentru schimbul de bune practici in 2021

Va invitam sa participati la unul din evenimentele din domeniul uro-oncologie ce se vor derula in 2021! Lista poate fi consultata (...)

Inscrieri schimb de experienta/bune practici – sesiunea 9

Urmeaza a noua sesiune pentru schimbul de experienta si bune practici. La schimbul de experienta/bune practici pot participa cursantii care (...)

Rezultate selectie Sesiunea 8 de schimb de bune practici

Lista candidatilor admisi pentru participarea la schimbul de experienta/bune practici – S8 poate fi consultata aici. Conform procedurii (...)

Suspendare cursuri aprilie 2020

Avand in vedere situatia creata la nivel international de Pandemia declarata de OMS, precum si masurile recomandate de autoritati la nivel (...)

Inscrieri sesiunea 8 de schimb de bune practici

Ne face placere sa va anuntam ca in cadrul proiectului FedUro se organizeaza cea de-a 8-a sesiune de inscrieri la (...)

Rezultate selectie Sesiunea 7 de schimb de bune practici

Lista candidatilor admisi pentru participarea la schimbul de experienta/bune practici – S7 poate fi consultata aici. Conform procedurii (...)

Dacă ai întrebări
scrie-ne pe contact@feduro sau intră la pagina de contact

Contact